Personvernregler for offisiell-spilleautomat.com

På offisiell-spilleautomat.com, som er tilgjengelig på offisiell-spilleautomat.com, er en av våre toppprioriteringer rekkefølge konfidensialitet besøkende. Dette personvernerklæringsdokumentet inneholder typen informasjon som er samlet inn og registrert offisiell-spilleautomat.com og hvordan vi bruker det.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger mer informasjon om retningslinjene våre privatliv, gjerne kontakt oss.

Denne personvernreglene gjelder kun for våre nettaktiviteter og gjelder for besøkende på nettstedet vårt med i forhold til informasjon som deles og/eller samles inn på offisiell-spilleautomat.com. Denne politikken er det ikke gjelder for all data som samles inn offline eller via andre kanaler enn denne nettsiden.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt godtar og godtar du å være bundet av personvernreglene våre med sine vilkår.

Data vi samler inn

Personopplysningene du må oppgi og årsakene til at du må oppgi den å forsikre seg om vi vil forklare deg når vi ber deg om å oppgi personopplysninger.

Hvis du kontakter oss direkte, kan vi motta tilleggsinformasjon om deg, for eksempel navnet ditt Din epostadresse adresse, telefonnummer, innholdet i meldingen og/eller vedleggene du måtte sende oss, og alt annet en annen informasjon du kan gi.

Når du registrerer deg for en konto, kan vi be om kontaktinformasjonen din, inkludert elementer som navn, firmanavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Hvordan vi bruker dataene dine

Vi bruker informasjonen vi samler inn på en rekke måter, inkludert:

  • Levering, drift og vedlikehold av nettstedet vårt
  • Forbedre, tilpasse og utvide nettstedet vårt
  • Forstå og analyser hvordan du bruker nettstedet vårt
  • Utvikling av nye produkter, tjenester, funksjoner og funksjoner
  • Vi kommuniserer med deg direkte eller gjennom en av våre partnere, inkludert kundeservice for å gi deg oppdateringer og annen informasjon knyttet til nettstedet og for markedsførings- og markedsføringsformål formål
  • Sender deg en e-post
  • Oppdag og forhindre svindel

Loggfiler

offisiell-spilleautomat.com følger standardprosedyren for bruk av loggfiler. Disse filene registrere besøkende når de besøke nettsider. Alle hostingselskaper gjør dette og en del av tjenesteanalysen vertskap. Informasjon innsamlet med loggfiler inkluderer Internet Protocol (IP)-adresser, nettlesertype, leverandør Internett-tjenester (ISP), dato og klokkeslett, henvisnings-/utgangssider og eventuelt antall klikk. De er ikke tilknyttet noen personlig informasjon. Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser på nettstedet og samle inn informasjon demografisk.

Personvernpolicy for annonsepartnere

I denne listen kan du se personvernreglene for hver av partnerne reklame du har offisiell-spilleautomat.com.

Tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller web beacons som er brukes i relevante annonser og lenker som vises på offisiell-spilleautomat.com som sendes inn direkte brukerens nettleser. Når dette skjer, får de automatisk IP-adressen din. Disse teknologiene brukes for å måle effektiviteten til sine annonsekampanjer og/eller tilpasse innhold REKLAME som du ser på nettsidene du besøker.

Vær oppmerksom på at offisiell-spilleautomat.com ikke har tilgang til eller kontroll over informasjonskapslene den bruker tredjeparter annonsører.

Personvernregler for tredjepart

Personvernreglene til commmmms gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder web. Det er det vi anbefaler du bør se de respektive personvernreglene til disse tredjeparts annonseserverne for mer informasjon Informasjon. Det kan inkludere deres praksis og instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

Du kan deaktivere informasjonskapsler gjennom individuelle nettleseralternativer. Å lære mer i detalj informasjon om håndtering av informasjonskapsler med spesifikke nettlesere, kan du finne dette i nettleseren din eller nettsteder.

CCPA-personvernrettigheter (ikke selg min personlige informasjon)

I henhold til CCPA har forbrukere i California, blant andre rettigheter, rett til:

Krev at et selskap som samler inn personlig informasjon fra forbrukere, avslører kategoriene og NÆRMERE BESTEMT personopplysninger samlet inn av selskapet om forbrukere.

Be selskapet om å slette all personlig forbrukerinformasjon det har samlet inn selskap.

Be et selskap som selger personlig informasjon om forbrukere om ikke å selge din personlige informasjon forbruker.

Hvis du sender en forespørsel, har vi én måned på oss til å svare. Hvis du ønsker å utføre noen av de disse rettigheter, vennligst kontakt oss.

GDPR-databeskyttelsesrettigheter

Vi vil gjerne sikre at du er fullstendig klar over alle dine databeskyttelsesrettigheter. Hver bruker er som har rett til følgende:

Rett til innsyn – du har rett til å be om kopier av dine personopplysninger. Vi kan belaste deg liten avgift gebyr for denne tjenesten.

Rett til retting – Du har rett til å be om at vi korrigerer all informasjon du mener er feil de er unøyaktig. Du har også rett til å be om at vi fyller ut informasjonen du mener ufullstendig.

Rett til sletting – i noen tilfeller har du rett til å be om at vi sletter personopplysningene dine forhold forhold.

Rett til begrensning av behandling – du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dataene dine personopplysninger, under visse betingelser.

Rett til å protestere mot behandling – du har rett til å protestere mot vår behandling av opplysningene dine din personlige under visse forhold.

Retten til dataportabilitet – du har rett til å be om overføring av dataene vi har samles inn til en annen organisasjon eller direkte til deg under visse betingelser.

Hvis du sender en forespørsel, har vi én måned på oss til å svare. Hvis du ønsker å utføre noen av de disse rettigheter, vennligst kontakt oss.