Hotellrom

image

Suite med havneutsikt

1-4 personer

Ny suite, 54 kvm. m, imponerer med sin eleganse og modernitet. Det gir flott utsikt over Bergen havn, fisketorget, Skansen og Fløyen.

Suiten har et soverom og en separat stue, utstyrt med et komfortabelt sittehjørne og et stilig spisebord. Andre bekvemmeligheter på rommet inkluderer skrivebord, smart-TV, Nespresso kaffemaskin, minibar, telefon og gratis Wi-Fi. Det romslige badet har badekar, dusj og hårføner. Dette rommet er ideelt for gjester som ønsker ekstra komfort og plass.

image

Juniorsuite med byutsikt

1-2 personer

Disse vakre nye suitene, hvorav den ene er et tidligere børssjefkontor, gir det beste innen levekår. De har en dobbeltseng og et komfortabelt sittehjørne. Interiøret kombinerer klassisk eleganse med moderne stil. Andre fasiliteter inkluderer et skrivebord, smart-TV, Nespresso kaffemaskin, minibar, telefon og sikker gratis Wi-Fi. Badet er utstyrt med badekar og hårføner. Disse suitene er perfekte for gjester som ønsker litt ekstra komfort og plass.

image

Deluxe-rom med utsikt over byen

1-2 personer

De beste og nyeste hotellrommene med dobbeltseng og vakker utsikt over byen. Innredet i stilig design med komfort i tankene. Andre fasiliteter inkluderer skrivebord, smart-TV, safe Nespresso kaffemaskin, minibar, telefon og gratis Wi-Fi. Badet er utstyrt med dusj og hårføner for trygg bruk.