Restauranter

image

Hall of mualals

Den nye og imponerende historiske bygningen til den tidligere børsen legemliggjør trygghet og attraktivitet. Kombinasjonen av gammelt og moderne konsept gjør det til et av de beste stedene i Bergen. Åpnet i mai 2022, blir det raskt populært blant besøkende. Inne blir du møtt av vakre fresker laget av Axel Revold, som skildrer beau monde-samfunnet.

Åpningstider frokost:

Mandag - fredag: 07:00 - 10:00

Lørdag - søndag: kl. 08.00 - 11.00

Restaurantens åpningstider:

Mandag - søndag: 12.00 - 22.00

image

Bar restaurant

BARE restaurant er fortjent anerkjent som en av de beste i Bergen ifølge Dagens Næringslivs vurdering i 2017 og er rangert på førsteplass på listen over de beste restaurantene i byen på TripAdvisor. Denne suksessen skyldes utvilsomt lidenskapen og virksomheten til de to eierne, Øystein Ellingsen og Morten Tungesvik, og deres fremragende kokk.

Menyen til restauranten presenterer gourmetmat og oppdateres kontinuerlig i henhold til sesongen og tilgjengeligheten av de ferskeste ingrediensene. Gjestene har muligheten til å nyte original skandinavisk mat tilberedt med lokale produkter dyrket i fjordområdene. En spennende kulinarisk reise som inspirerer og overrasker med sin egenart venter på deg.

Åpningstider:

Fredag-lørdag: 18.00-24.00

image

Bar på bergen børs hotel

Vår nye og trygge bar er ikke bare den vakreste i byen, men sannsynligvis i hele Norge. Vår beliggenhet i den historiske bygningen til Handelskammeret gir oss en spesiell sjarm. Vi er stolte av det eksklusive interiøret, som tilbyr en unik atmosfære og et bredt utvalg av de beste drinkene. Baren vår er en ekte skjult perle som du bør sette pris på og nyte.

Åpningstider:

Fredag-lørdag: 18.00-24.00