Retningslinjer for informasjonskapsler for offisiell-spilleautomat.com

Dette er retningslinjene for informasjonskapsler for offisiell-spilleautomat.com, tilgjengelig på offisiell-spilleautomat.com

Hva er informasjonskapsler

Som vanlig praksis med nesten alle profesjonelle nettsteder, bruker denne nettsiden informasjonskapsler, som er små filer som lastes ned til datamaskinen din for å forbedre opplevelsen din. Denne siden beskriver hvilken informasjon de har samle inn hvordan vi bruker det og hvorfor vi noen ganger trenger å lagre disse informasjonskapslene. Vi vil også dele hvordan vi kan forhindre lagring av disse informasjonskapslene, men dette kan svekke eller "bryte" enkelte elementer på nettsidene byer funksjonalitet.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler av ulike grunner beskrevet nedenfor. Dessverre er det i de fleste tilfeller ikke bransjen standardalternativer for å deaktivere informasjonskapsler uten å fullstendig deaktivere funksjonalitet og funksjoner som de legger dem til til denne siden. Det anbefales å legge igjen alle informasjonskapsler hvis du ikke er sikker på om du trenger dem eller ikke hvis de brukes til å tilby tjenesten du bruker.

Deaktiver informasjonskapsler

Du kan forhindre innstilling av informasjonskapsler ved å justere nettleserinnstillingene (se nettleserhjelpen til hvordan gjøre det). Vær oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler vil påvirke funksjonaliteten til denne og mange andre nettsteder du besøker. Deaktivering av informasjonskapsler deaktiverer vanligvis også visse funksjoner og funksjoner på denne nettsiden. Derfor anbefales det ikke å deaktivere informasjonskapsler.

Informasjonskapsler vi angir

  • Informasjonskapsler for nettstedinnstillinger

    For å sikre at du får en god opplevelse på dette nettstedet, tilbyr vi funksjonalitet for å angi din innstillinger for hvordan denne nettsiden fungerer når du bruker den. For å huske dine preferanser, dem vi må sette informasjonskapsler slik at denne informasjonen kan hentes hver gang du samhandler med det berørte nettstedet din innstillinger.

Tredjeparts informasjonskapsler

I noen spesielle tilfeller bruker vi også informasjonskapsler fra pålitelige tredjeparter. Neste seksjonsdetaljer hvilke tredjeparts informasjonskapsler du kan støte på på denne nettsiden.

  • Dette nettstedet bruker Google Analytics, som er en av de mest brukte og pålitelige analytiske løsninger i verden online fordi du hjelper oss å forstå hvordan du bruker nettstedet og hvordan vi kan forbedre ditt erfaring. Disse informasjonskapslene kan spore ting som hvor lang tid du bruker på nettstedet og hvilke sider du besøker dem, så vi kan fortsette å lage interessant innhold.

    For mer informasjon om Google Analytics-informasjonskapsler, se den offisielle Google Analytics-siden.

Mer informasjon

Vi håper det ryddet opp for deg og som nevnt før hvis det er noe som du er ikke sikker på om du trenger dem eller ikke, det er vanligvis tryggere å la informasjonskapsler være aktivert i tilfelle interaksjoner med en av funksjonene du bruker på nettstedet vårt.